Manchester United har været sat i forbindelse med et dusin af spillere det seneste stykke tid, og nu lover klubbens træner så, at der i næste transfervindue bliver hentet to eller tre nye spillere til klubben. 

Af David Paris 

The Red Devils, som Manchester United også kaldes var i januartransfermarkedet sat i forbindelse med Neymar og Antonio Griezmann, men begge rygter holdte ikke stik. Derudover har klubben også vist interesse i spiller fra Bundesligaen og Serie A og nu siger træner Jose Mourinho, at der i sommerens transfervindue vil blive hentet mindst to, og måske tre, nye spillere til klubben.

Sidste sommer brød klubben fra den røde del af Manchester transferrekorden med købet af Paul Pogba og sørgede også samtidig for at hente Zlatan Ibrahimovic, Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan for samlet cirka 1,3 milliarder kroner.

Mourinhos løfte kommer forud for søndagens EFL-finale mod Southampton, der løber af stablen senere i dag. Den portugisiske manager siger følgende: “Jeg tror med denne gruppe af spillere, som truppen indeholder, og de vanskeligheder, vi er løbet ind i, indtil videre, i sæsonen,  tror jeg , vi er meget godt dækket ind. Jeg tror dog, vi vil være klar i juli-måned til at åbne døren for to eller tre gode spillere til at hjælpe os med at forbedre vores nuværende niveau.”

I skrivende stund ligger anfører Wayne Rooney og resten af mandskabet nummer seks Premier League og er netop gået videre til ottendedelsfinalen i Europa League. En klubs af Manchester Uniteds kaliber skal kæmpe med om det engelske mesterskab hver sæson og også være med i kampen om Champions League-trofæet. Det har ikke været tilfældet de sidste par år og måske kan sommerens ‘to eller tre transfers’ hjælpe med at løfte klubben endnu højere op.