Det kom som et chok for de fleste, da Mourinho hentede sin tidligere spiller, Nemanja Matic,  i Chelsea i sommers. Det var også meget overraskende, at Chelsea overhovedet ville sælge serberen, der har imponeret alle i sine seneste to Premier League sæsoner. 

AF KRISTIAN PARIS

Mourinho udtaler nu, i et meget ekstraordinært interview, at Nemanja Matic er den bedste spiller han nogensinde har arbejdet med.
Den portugisiske manager har trods alt arbejdet med nogle af de største spillere og største talenter på planeten i sin tid i Porto, 2x Chelsea, Inter og nu seneste Man Utd.

Denne sommer var Mourinho meget hurtig til at hente Matic for omkring 400 millioner danske kroner, efter han havde fortalt klubben, at han var højest på ønskelisten.

Eftersom han tidligere har trænet ham i Chelsea, ved Mourinho, hvad han er for en spiller, og hvad han stå indefor.

– Matic, jeg kan ikke sige, at jeg har arbejdet med bedre end ham i min karriere, udtalte Mourinho til the Times.

– Han har noget jeg aldrig vil glemme. Han har et drive, en fysik og et overblik, der kan forbedre alle hold i verden. Vi er bare heldige og super glade for at have ham her i klubben, hvor han forhåbentlig kan hjælpe os med at vinde en titel eller to i denne sæson.

 

Matic er hurtigt faldet til i United, eftersom han har hjulpet de røde djævle med at gå ubesjret igennem denne sæson indtil videre.

Klubben har på trods af nederlaget i går fået maksimum point ud af denne sæson, og United indtager lige nu en delt førsteplads på målscoreren.

Klubben har +10 modsat City, der også har 10 point men kun +8 i målscore.

Matics rolle på midtbanen er at sørge for de defensive arbejdsopgaver så Pogba har mere frihed til at deltage i det offensive spil.