Manchester United-spillere Paul Pogba har nu i længere tid været under heftig kritik af medierne. Den franske midtbanespiller har siden ankomsten til Old Trafford sidste sommer ikke helt formået at leve op til de enorme forventninger der har været til ham. Og ikke mindst den pris, som The Red Devils dengang betalte. Det skriver det engelske medie The Telegraph.

Nu har klubbens træner Jose Mourinho så forsøgt at forsvare sin spiller i et interview med førnævnte avis forud for onsdagens Champions League-kamp mod Sevilla i første runde af knock-out-fasen.

Pogba har i de sidste par måneder flere gange været udeladt af gruppen bestående af de udvalgte til kampene. Han har derfor været henvis til tribunerne og årsagen har flere gange været ‘sygdom’ eller ‘skade’. Det er der flere medier, der tvivler på – de tror simpelthen bare han er blevet valgt fra på grund af dårlige præstationer og dårlig form.

Paul Pogba fejrer med Juventus

Pogba betragtes som en af de absolut bedte boks-til-boks-spillere i hele verden. Men hvor længe mon den opfattelse har ham kommer til at vare ved? (Foto af Giuseppe Bellini/Getty Images)

Om Pogba skal spille i aftenens kamp vi ved vi ikke. Mourinho svarede ikke på det i interviewet og det helt store spørgsmål er jo egentlig om, den 900 millioner kroner dyre fodboldspiller er fortid i den røde del af Manchester, når transfervinduet åbner til sommer når sæsonen er færdig-spillet.

Mourinho siger:

“Jeg synes ikke at det er fair at snakke om ansvar og pligter for kun én spiller. Vi kan ikke lide at sige at en spiller der koster x-antal millioner har det samme ansvar på banen som tre spillere der tilsammen kostede de samme antal millioner. Det er forkert og den tankegang kan jeg ikke lide.”

“Når jeg beslutter, hvem der skal spille kigger jeg ikke på spillerens alder, løn eller transferbeløb. Det er ikke fair og det er derfor jeg ikke tager de parametre i betragtning. “