Den nu forhenværende Manchester United-træner Jose Mourinho har været en stor del af nedturen for klubben i denne sæson i Premier League indtil videre. Det skal fejres. For det er jo jul. Så i anledning af alt de gode og det hyggelige selskab juleaften, bringer vi dig her, en oversigt over de fem største skuffelser i Premier League i denne sæson. Med inspiration fra Goal.com er listen udarbejdet.

Jose Mourinho

Mens Liverpool og Manchester City er kørt der ud af som et buldrende tog, så er der andre hold, der ikke kan kigge tilbage på det sidste halve år, med lige så godt humør. Et af de hold er selvfølgelig klubben fra den røde del af Manchester. The Red Devils. Men der har ikke været meget djævel over Jose Mourinhos mandskab, der i overhovedet ikke har levet op til de forventninger, der var til dem før sæsonstart.

Den portugisiske træner kom ellers fra sidste sæson med en andenplads og en sejr i pokalturneringer. Han handlede udmærket ind i transfermarkedet, men på banen,  har bogstaveligt talt, intet fungeret. Fire af de første 16 kampe tabte Mourinho og co. Verdensklasse spillere som Romelu Lukaku, Nemanja Matic og Paul Pogba leverede skuffelser i verdensklasse… Hvilket leder også videre til den næste på listen.

Paul Pogba

Mens Mourinho er blevet syndebukken for Manchester Uniteds store skuffelser, og dermed har taget den største konsekvens af alle – nemlig fyringen, kan noget af skylden for de dårlige præstationer også tilfalde nogen af spillerne. For uanset, hvem der er chef i trænsersædet, er det altid spillerne, der skal levere. Og det har Pogba altså bare ikke gjort. Overhovedet.

Han har været i klammeri og store verbale diskussioner med netop Mourinho. Kombineret med dårlig form, så har konsekvensen for den franske landsholdsspiller været en plads på bænken – og til tider har han måtte se til fra tribunen, mens unge uprøvede spillere som Scott McTominay var blandt de udvalgte 11 spillere.

Paul Pogba

(Photo by Gareth Copley/Getty Images)

December måned har været billedet på den dårligste halve år i Pogbas karriere. Kun 15 minutter mod Arsenal og 0 minutter på banen mod Liverpool, som United tabte 3-1. Mourinho valgte at bringe Fellaini i spil i den kamp – i stedet for Pogba – og det siger altså mere end de fleste ord.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side