Af Anders Lang Jensen

Det er ikke længere nogen hemmelighed, at kroatiske Ivan Perisic er et varmt navn på Old Trafford, og der arbejdes for en løsning, der skal sende kantspilleren mod det engelske.

Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

De seneste dage er der nævnt mulighed for en byttehandel med franske Anthony Martial, men Mourinho ønsker ikke at miste den unge eksplosive franskmand til italienske Inter. Men interessen i Perisic fortsætter, og den portugisiske manager planlægger nu at smide andre spillere i handlen.

For ifølge engelske Mirror planlægger United at smide italienske Matteo Darmian og engelske Chris Smalling i bytte for at lande den kroatiske offensivprofil, der er et af sommerens store transfermål for ledelsen i United.

Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

Avisen skriver, at Inter-træner Luciano Spalletti kun ønsker at lade kroaten gå, hvis Martial kommer den anden vej i en direkte byttehandel. Men det blev afvist af klubben på Old Trafford, da man ser Martial som en fremtidig stjerne hos The Red Devils.

Men angiveligt er Mourinho mere interesserede i at sende de to andre profiler af sted mod italienske Inter. Darmian har haft det svært siden sit skifte fra netop det italienske og klubben Torino. Backen har også optrådt i venstre forsvarsside under Mourinho altså modsat af hans foretrukne.

Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images

Chris Smalling har haft langt til grønsværen, særligt da Eric Bailly og Marcos Rojo har leveret et stærkt makkerskab den seneste sæson for portugisiske Mourinho. Begge spillere kan godt få lov at forlade Manchester til fordel for, at Ivan Perisic ryger den anden vej.