Manchester Uniteds træner Jose Mourinho er en mand, der er kendt for hudsløst ærlig og til tider gå over grænsen. Han har været i medierne et hav af gange for at udtale sig vulgært eller grænseoverskridende. Han kalder sig selv for ‘The Speciel One’ og er ikke bange for at lægge skjul på sine egne, ifølge ham selv, fantastiske kvaliteter. Nu er den tidligere Chelsea- og Real Madrid-træner så banen endnu en gang.

Han siger, at han accepterer, at Manchester City er vinderne af Premier League og at hans eget hold, Manchester United, nu går målsat efter andenpladsen i Premier League.

Mourinho accepterer, at han ikke vinder Premier League i denne omgang – men mon han nogensinde gør det med United?  (Photo credit should read JON SUPER/AFP/Getty Images)

Klubben fra den blå del af Manchester fører lige nu med 15 point ned til nærmeste forfølger i den bedste engelske række og der er 13 kampe tilbage i sæsonen, der slutter til sommer. Pep Guardiola er manden, der står i spidsen for City-mandskabet og de har kun tabt én gang i hele sæsonen. Det var til Liverpool for et par uger siden. De har spillet uafgjort to gange, mens Unites har tabt hele fire gange og spillet uafgjort fem gange.

Mourinho siger til det engelske Goal.com om situationen med City, som det klare førerhold i Premier League:

“Vi er nødt til at være de første til at komme efter City. Vi er nødt til at prøve at slutte som nummer to, sådan er det bare. Jeg håber, at vi kan blive nummer to, men hvis ikke så nummer tre eller fire.”

 

United er lige nu kun tre point foran Liverpool og Chelsea, der ligger henholdsvis nummer tre og fire og kun fem point foran Tottenham på femtpladsen.