Foto: Gareth Copley/Getty Images

Foto: Gareth Copley/Getty Images

Willian spillede en afgørende rolle, da Mourinho med Chelsea vandt Premier League i sæsonen 2014/15. Han blev årets spiller i klubben sidste sæson på trods af de svingende resultater.

Af Emil Plovgaard

Men under den nye manager, Antonio Conte, har Willian ofte måtte se på fra bænken, især da italieneren gik over til at spille med tre mand nede bag i.

José Mourinho har dog den 28-årige spiller højt i sine ønsker, og den portugisiske manager mener, at en spiller med Willians evner er guld værd i forsøget på at genopbygge Manchester United.

Det er ikke længe siden, at Willian underskrev en ny kontrakt på Stamford Bridge. Faktisk skete det allerede i juli i år, men den brasilianske spiller er altså parat til at træde nye vande.

Et skifte til januar kan nemlig være under opsejling for Willian, der ikke er startet inde for Chelsea siden starten af oktober.

Willian ville bidrage med kreativitet til Uniteds spil og kunne være en anden mulighed til Jesse Lingard, Juan Mata, Wayne Rooney og/eller Henrikh Mkhitaryan.

Defensiven i første række, mener Mourinho

Express Sport skriver, at Mourinho vil prioritere de defensive indkøb til januar. På hans indkøbsliste er Southampton-parret Jose Fonte og Virgil van Dijk, Benficas svenske talent Victor Lindelöf og Bayer Leverkusens østrigske landsholdsspiller Aleksandar Dragovic.

Mourinho er efter sigende frustreret med holdets indsats. Portugiseren fastholder, at han behøver tid, for at kunne skabe det hold, han ønsker:

“Resultaterne hænger ikke sammen med spillet på banen. Ferguson skulle bruge et par år for at opbygge noget succesfuld. Jeg skal bruge den samme tid.”