Manchester United blev kun nummer to i Premier League i denne sæson og en klub af dens kaliber skal naturligvis være tættere på mesterskabet end af Manchester City allerede flere runder før sæsonafslutningen løftede Premier League-trofæet. Af den grund vil The Red Devils, som klubben også kaldes, forsøge at forstærke truppen i dette transfervindue i håbet om at forbedre sidste sæson resultater.

Lige nu er Uniteds træner Jose Mourinho blevet sat i forbindelse med offensivspilelren Marko Arnautovic fra West Ham United. Den østrigske landsholdsspiller kan både spiller som angriber, som fløj eller som offensiv midtbanespiller. Ifølge det engelske medie Goal.com ville han komme til at figurere som manden lige bag mandskabets spydspids, Romlu Lukaku.

Og måske er Arnautovic og Jose Mourinho et meget godt match. Da den tidligere Real Madrid- og Chelsea-træner tilbage i 2009-10 var træner i den italienske Serie A-klub, Inter, var Arnautovic faktisk en del af truppen. Godt nok kun i kort tid, på lån fra Twente, og han imponerede ikke særlig meget. Men måske er det netop essense i Arnautovic’ skifte til den røde del af Manchester: Mourinho kender ham og har fulgt ham i en årrække og kan derfor få det mest optimale ud af ham – uden at skulle prøve sig så meget frem, som en anden træner måske ville blive nødt til.

I denne sæson har 29-årige Arnautovic scoret 11 gange og lavet seks assists, hvilket cirka er hans gennemsnit i mål og assists per sæson i de foregående fire sæsoner, som han har tilbragt hos Stoke City – inden han altså i sommer skifter til The Hammers.

Karakteristisk for Arnautovic er hans gode driblevne og hans gode kvaliteter til at skabe noget selv – han behøver ikke sin holdkammerater i samme grad som mange andre offensive spillere. Han skaber selv chancer og er en meget energiske og livlig spiller, der arbejder hårdt, når han føler det giver mening.