Manchester United manageren Jose Mourinho har været en del af medierne på det seneste. I hvert fald i det engelske. 

Jose Mourinho erklærer, at han selv synes, at han er “en af de bedste managers i verden”. Det sker efter hans evne som manager er blevet kritiseret. Han og Manchester United tabte jo som bekendt hele 0-3 til Premier League konkurrenterne fra Tottenham i sidste måned.

En god sæsonstart har desværre ikke været tilfældet for Mourinho og co. Udover nederlaget til London klubben har de kun fået tre point i de første tre kampe. Det var i åbningskampen mod Leicester som de vandt med 2-1. I anden runde tabte de ydmygende 3-2 til Brighton.

De resultater har sat Mourinho i et meget dårligt lys. Senest blev han af en journalist spurgt om han havde en fremtid i United og om han virkelig stadig var en god manager.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Mourinho svarede selv til det og til mange af det andet kritik: ” Jeg er en af de bedste managers i verden og jeg er manager i en af verdens største klubber. Det er en kæmpe ære. ” slog han fast.

Mourinho blev også spurgt om han stadig kunne fortsætte i United, såfremt pointene ikke kom og sejrene udeblev.

“Jeg er en af de eneste managers, der har vundet noget i Italien, Spanien og England. Hele otte titler er det blevet til. Og det er ikke små titler. Min anden plads i sidste sæson er en af største præstationer i hele min karriere. ” forklarede Jose Mourinho, den kritiske journalist.

Med to nederlag i streg har United fået den dårligste start på en Premier League siden 1992/1933 sæsonen. Det vil de dog prøve at lave om på, når de i morgen møder Burnley i Premier League.