Manchester United-træneren José Mourinho sammenligner den 25-årige Manchester United-spiller Phil Jones, med en sand Premier League-legende.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver, at Manchester United-træneren José Mourinho skulle have kommet med noget af en udmelding. Det omhandler en Manchester United-midterforsvar, som Mourinho sammenligner med en engelsk fodbold-legende.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Den 25-årige Manchester United-forsvarsspiller Phil Jones får en del spilletid, efter at José Mourinho har overtaget trænersædet. Sir Alex Ferguson nævnte i 2013 at Phil Jones, kunne blive en af Uniteds vigtigste spillere.

De pæne ord fra Manchester United-legenden Sir Alex Ferguson, har Phil Jones dog ikke formået at leve op til. Men Phil Jones kan stadig nå at blive en af de vigtigste spillere, eftersom han blot er 25 år gammel.

Sikke en sammenligning

Nu er det portugiseren José Mourinho, som er ude og rose den engelske midterforsvar. José Mourinho udtaler ifølge Calciomercato, at Phil Jones kan opnå en status som minder om den John Terry har fået i engelsk fodbold.

Det er en stor sammenligning som José Mourinho har gang i. Han sammenligner Phil Jones med en sand Premier League-legende.

Læs også: Månedens hold: Premier League