Jose Mourinho er kommer under heftig kritik efter han selv offentligt har kritiseret hans egen spiller, Luke Shaw, på gårsdagens pressemøde efter kampen mod Burton i Carabao Cup. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Shaw kom ind i halvlegen, da United allerede var foran med 3-0, men i hans 45 minutter formåede han ikke at imponere sin portugisiske chef.

 – I så selv Burton kampen, I så det samme som mig, så når i spørger om han spille næste kamp? Nej, det gør han ikke. Han har masser af arbejde. Han bliver nødt til forbedre og udvikle sig, sagde Mourinho til det britiske medie Sky Sports.

 – Hørt her, han  har ikke spillet i seks måneder, så jeg forventer ikke, at han spiller fremragende en onsdag og bliver man of the match eller noget. Det er en proces. Han har ikke spillet i lang lang tid.

Mourinho har offentlig aldrig været Shaws største fan, selvom venstre backen er en af de dyreste teenagere i verden.

Englænderen formåede at spille sig til fast spilletid under manager Louis van Gaal, men kun for at brække benet i en Champions League kamp mod PSV.

Mourinhos kritik mod Shaw kommer meget uventet. Lige nu er det venstre kanten Ashley Young, der nogle gange indtager venstre backen for de røde djævle fordi der mangler muligheder for Mourinho.

 – Der er andre spillere i Premier League, der heller ikke starter fra start, og deres manager siger bare ‘ de er ikke gode nok ‘. Og vi snakker altså om nogle af de bedste spillere i rækken, sagde Mourinho til samme medie.

 – Luke er blevet opereret og har været ude i lang tid. Jeg forventer ikke at se ham tilbage og være lige så stærk som han var før skaderne, sluttede Mourinho.