Af Anders Lang Jensen

Engelske Ross Barkley har et enkelt år tilbage af kontrakten med Everton, og angiveligt ønsker manager Ronald Koeman at sælge den unge offensivspiller, mens der er økonomi i det.

Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images

Særligt Tottenham rygtes lune på den engelske landsholdsspiller, men nu melder Jose Mourinho sig ind i kampen om Barkley. Mourinho har en helt særligt plan i en eventuel transfer, der kan ende med et sandt scoop for den portugisiske manager.

Indtil videre har Everton sat et massivt prisskilt på englænderen på £50m, og samtidig skulle Barkley ønske en meget høj løn, hvorfor flere af de store klubber i England har taget følehornene til sig igen.

Photo by Tony McArdle/Everton FC via Getty Images

Men situationen for Everton er ændret, og der ønskes et salg. Mourinho venter dog til meget sent i transfervinduet for at teste Evertons prisønsker. Et sandt røverkøb er lige hvad Mourinho pønser på. Han har is i maven, og vil først byde på Barkley i transfermarkedets sidste dage. Det skriver The Mirror.

Avisen melder yderligere, at hvis prisen falder til £20m eller derunder, ønsker Mourinho at slå til. Derfor kan et spil mod tiden på transfervinduet sidste dag den 31. august blive en realitet for parterne.

Photo by Chris Brunskill/Getty Images

Wayne Rooney skiftede netop Old Trafford ud med hans tidligere hjemmebane Goodison Park hos Everton denne sommer. Derfor kan et enkelt skifte den modsatte vej for Barkley virke logisk. Mourinho bygger en trup, der skal have bredden til både Premier League og samtidig Champions League-bold, hvorfor Barkley vil være et glimrende kort at have på hånden gennem en hård sæson for Mourinho.