Chelsea besøger Old Trafford på søndag. Modstanderen hedder derfor Manchester United og kampen spilles 15.05 dansk tid. Manchester United-træner Jose Mourinho kommer til at stå overfor sin gamle arbejdsgiver Chelsea, der for to sæsoner fyrede portugiseren.

Manden på billedet er Antonio Conte – træneren for Chelsea og har man fulgt ham og Mourinho i pressen ved man også, at deres forhold er anspændt. Hvem, der kommer til at kunne få håneretten finder vi ud af ved 17-tiden søndag eftermiddag.  (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

The Blues som Chelsea også kaldes har altid haft en speciel plads hos Mourinho, der også tidligere har træner blandt andet Real Madrid og Inter. Han har været i London-klubben i to perioder og vundet flere mesterskaber og pokaltitler. Det var i hans første periode, at han oplevede sin gennembrud som træner. I alt har han vundet otte trofæer i sin tid i klubben.

Mourinho, der kalder sig selv for ‘The Speciel One’ kommer i søndagens kamp til at så overfor de forsvarende Premier League-mestre. I skrivende stund ligger United dog højere placeret i den bedste engelske række og det der for de rødklædte, der har det bedste udgangspunkt – og en sejr er et must, såfremt de ønsker at følge med byrivalerne fra City.

Mourinho siger: “Jeg har ikke lyst til at snakke om mit forhold til Conte – overhovedet ikke. Han er en god træner, Chelsea har et fantastisk hold og det er det, der er fokus hos mig – intet andet og kun det.”

“At spille mod Chelsea er kommet til at betyde mindre og mindre med årene. Selvfølgelig, så forlod jeg klubben for et par år siden, og næste sæson er det hele tre år siden, så fire år og i takt med årene går, så betyder kampene mod Chelsea mindre og mindre. Følelsen af at være tilknyttet Chelsea-klubben forsvinder år for år og jeg tror, at den eneste følelse omkring denne kamp mellem Chelsea og Manchester United som man egentlig skal have er, at det er en kæmpe stor og betydningsfuld kamp.”