Manchester Uniteds manager Jose Mourinho insisterer på, at det ikke er tid for ham til at overveje at begynde at træne nationer frem for klubber. 

En mulig kandidat kunne nemlig være hans hjemland Portugal. Mourinho, der nu er 55 år gammel har haft en gloværdig karriere som manager, hvor han vundet mesterskaber i både Italien, Spanien og England. Han er dog hurtig til at gøre det klart, at han ikke er klar til at skride in på den internationale scene med Portugal.

I et interview med GQ magazine har Mourinho slået fast, at selvom han tidligere har givet udtryk for måske at være landstræner en dag, så er han meget glad i sin nuværende rolle som chef for Manchester United.

 (Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Han fortalte: ” Jeg er ikke tæt på det lige nu. Jeg tror, at det at være manager for en klub er mit job, fordi jeg har brug for at spille kampe hver evig eneste uge og træne hver dag. ”

“Jeg vil sige, at jeg i dag er længere væk fra at være udkørt og træt end jeg var for bare nogle få år siden.” har den portugisiske super manager fortalt.

Portgual, der vandt EM i 2016, vil håbe, at de kan gentage successen i Rusland – og det tror Mourinho er mere end muligt.

“Portugal kom jo til semfinalen i 2006 og vandt også EM i 2016, så det betyder, at vi er blandt de bedste hold i verden. Portugal kan gøre alt. Kan vi blive verdensmestre? Det vil jeg ikke spå om, men på en god dag kan vi slå alle hold.  ”

Han sluttede af med :

” Af de europæiske hold er det specielt Spanien, der har set gode ud i kvalifikationen. De har et godt hold bestående af erfarne spillere og unge energiske spillere. Men man ved aldrig vel. Der kommer altid overraskelser.