Manchester United kommer helt sikkert til at kigge efter midtbanespiller og ifølge flere medier har de en klar til at skrive under på en kontrakt, når transfermarkedet åbner til sommer. Det skriver Goal.com og træner Jose Mourinho er af samme holdning.

Selvom klubben fra den røde del af Manchester råder over midtbanespillere som Juan Mata og Paul Pogba så siger den portugisiske træner Mourinho alligevel at man vil forsøge at finde en erstatning for den aldrende defensive midtbanespiller Michael Carrick, der skal erstattes frem mod næste sæson. Carrick, der lige er fyldt 36 år, har nemlig annonceret sin pension, når denne sæson slutter og netop af den grund har United brug for en ny mand på midtbanen.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Nemanja Matic er nok den spiller i United-truppen, der ligner mest Michael Carrick, men på trods af dette vil man alligevel hente en ny mand til midten. Dette fordi Paul Pogbas præstationer ikke har været helt på det niveau, der har været forventet af ham. Den franske midtbanespiller er af flere medier blevet kritiseret for sit spil på grønsværen og flere gange har den tidligere Juventus-spiller også siddet på bænken.

De navne, der lige nu skulle være forholdsvis tætte på at skifte til Premier League-klubben er  Lazios Sergej Milinkovic-Savic og Nice-stjernen Jean Michael Seri. Det er altså ikke topklasse navne som Pogba og Mata – og heller ikke sammen prisklasse, men det er heller ikke meningen forsikrer Mourinho, der tidligere har vundet trofæer med blandt andet Chelsea og Real Madrid.

Han siger: “Vi er nødt til at købe en midtbanespiller, fordi vi mister Michael Carrick til sommer. Vi har brug for balance på holdet og det skal opretholdes selvom Carrick stopper. Jeg siger kun ting jeg mener og denne holdning er et udtryk for hele klubbens holdning til forstærkning af midtbanen. Vi skal have en ny midtbanespiller.