Manchester United-træneren Jose Mourinho mener, at det er svært at accepterer at United-holdet har tabt så mange point, i Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United og Feyenoord mødes i Europa League, og der skal Manchester United have point, hvis de vil videre fra Europa League-gruppespillet. Jose Mourinho er overbevist, om at Uniteds held nok skal vende inden så længe.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Manchester United-spillerne ved at de ikke må tabe denne kamp, så der er flere ting på spil. United vil jo gerne vise at de er bedre, end Feyenoord. Feyenoord slog Manchester United i deres første kamp, så nu skal de vise hvad de kan for alvor.

Jose Mourinho udtaler følgende til Daily Mail:

“Det er ikke en uoverkommelig kamp, vi skal mod et godt hold men vi bør bare bygge videre på vores fine resultat mod Arsenal. Kigger vi på vores sidste tre kampe, kan man sige vi har tabt seks point. Vi vandt ikke mod Stoke, Burnely eller Arsenal og det skulle vi havde gjort.

Havde vi vundet de kampe vi burde, havde vi været i top-fire, meget tæt på første og andenpladsen. Det som er svært at accepterer, er at vi spillede godt i alle tre kampe, men at vi stadig formåede og smide meget vigtige point væk i dem.

Det her er fodbold, og det samme hold kan ikke være uheldige i lang tid. Vores heldige periode kommer snart, og det er vi klar til.”

Læs også: Zlatan kommer med afslørende detaljer om Louis van Gaal