Mourinhos forhold – eller mangel på samme – med ARsenals manager Arsene Wenger er man ikke i tvivl om, og Manchester United manageren har ikke spildt nogen tid ved at kritisere Arsenals nyeste signing. 

AF KRISTIAN PARIS

Det kommer efter det er kommet frem, at Manchester United også længe har holdt øje, og haft et godt øje til, Arsenals nyeste nummer ni Alexandre Lacazette, der netop er blevet købt for 500 millioner. Og dermed bliver han dyreste Arsenals spiller nogensinde.

 

Ifølge the Guardian gjorde Mourinho ikke noget ved interesse i den 26-årige angriber, eftersom portugiseren slår fast, at han ikke er god nok til de røde djævle fra Manchester.

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-NICE

Tidligere har manageren dog gjort opmærksom på, at man holdt øje med angriberen, der har scoret 129 mål i 275 kampe for  den franske Ligue 1 klub Lyon.

Og dog lader det til, at Mourinho har glemt alt om klubbens forhenværende interesse i spilleren.

AUTO-PRIX-F1-MON

En kilde fra United er blevet citeret af Daily Express:

“Lacazette blev scoutet fordi han var topscorer i Ligue 1. Men faktisk er mange af hans mål blevet scoret på straffespark (10 ud af 28).

Vi valgte ikke at byde på ham, fordi han praktisk talt ikke besidder nogen former for udholdenhed og hans fysiske tilstand ikke er god nok til en spiller af vores kaliber. ”

Lacazette forventes dog alligevel at være en del af Wengers førsteholdstruppen, og således indtage frontpositionen i London klubbens startende elleve, når det til august igen går løs. Hvad, der blive af offensivstjerner som Özil, Sanchez og Giroud er ikke til at vide – Wenger har også hele sommeren til at gå i tænkeboks.

Nu må vi bare vente og se…