Af David Paris 

Manchester United-træner Jose Mourinho beskriver hans mandskabets evne til score mål som ‘miserabelt’. Portugiseren, der tidligere blandt andet har træner Real Madrid, Chelsea og Inter, mener nemlig ikke, at det godt nok, at der kun scores sølle to mål mod et midterhold som Burnley.

The Red Devils, som klubben også kaldes fik kun 2-2 på Boxing Day, tirsdag, mod Burnley i Premier League. Og det kunne have gået helt galt på Old Trafford. Angriber Ashley Barnes gav nemlig Burnley-fansene en forsinket julegave, der han allerede efter tre minuttede headede udeholdet på 1-0. Efter cirka 35 minutters spil kunne midtbanespiller Steven Defour så juble efter endnu en scoring for det undertippede hold og så var der lagt op til en offensiv anden halvleg for Jose Mourinhos tropper.

Lingard scorede 2 mål for mandskabet fra den røde del af Manchester.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)

 

Heldigvis for de Røde Djævle nettede fløjspiller Jesse Lingard til i anden halvleg og så var der ellers tryk på Burnley-målet. I den såkaldte ‘Fergie-time’ udlignede netop Lingard og det ene point var dermed sikret for United, der i øjeblikket indtager Premier Leagues andenplads.

Jose Mourinho siger følgende om kampen: “Vi skulle have vundet ja. Det er ikke tilfredsstillende nok, men virkelig godt at kommer tilbage og scorer to mål på 45 minutter. Det er dog langt fra godt nok – og virkelig irriterende, at vi gennem 90 minutter mod et hold som Burnley kun scorer to mål. Vi burde jo banke kasser ind.”

“De er effektive og scorer to mål på tre skud. Sådan skal det også være for os. Så vinder jo alle kampe. To mål er miserablet og vores store dominans i anden halvleg synes jeg ikke vi får nok ud af. Vi skal simpelthen bare score flere mål.”

Hvad synes du? Er to på 90 minutter mod Burnley godkendt?