José Mourinho nægtede ved et pressemøde at svare på, hvorvidt hans trup er god nok til at kæmpe med om mesterskabet i Premier League i næste sæson.

Mourinho

MANCHESTER, ENGLAND – NOVEMBER 23: Jose Mourinho manager of Manchester United speaks during a Manchester United press conference on the eve of their UEFA Europa League match against Feyenoord at Aon Training Complex on November 23, 2016 in Manchester, England. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Denne sommer har United hentet tre spillere ind for en samlet sum af 68 millioner pund. Den 55-årige manager fortalte forleden til ESPN, at han gerne vil hente to spillere yderligere.

Da han blev forespurgt, hvorvidt han var sikre på, at United ville være titeludfordrer, svarede Mourinho således.

– Jeg vil ikke besvare dit spørgsmål.

Den portugisiske træner forblev stille, da han blev presset til at forklare hvorfor.

I sidste sæson blev Manchester United nummer to, og sluttede hele 19 point bag mestrene fra Manchester City. Derudover tabte man finalen i FA Cup til Chelsea.

De 47 millioner pund, man har brugt på Fred denne sommer, er det højeste beløb, De Røde Djævle har kastet efter en spiller. Klubben har også været kædet sammen med Chelseas brasilianske midtbanespiller Willian, Eintracht Frankfurts kroatiske kantspiller, Ante Rebic, og Tottenhams belgiske forsvarsspiller, Toby Alderweireld.

Mourinho: Ikke helt tilfreds med USA-turné

Mourinho snakkede med medierne i Los Angeles forud for hans klubs møde med AC Milan i en træningskamp torsdag.

United-bossen fortalte, at han ikke var helt tilfreds med deres turné i USA. Blandt andet, fordi han manglede et par førsteholdsspillere, som i øjeblikket er på forlænget ferie på grund af VM-slutrunden.

– Jeg har ikke hovedparten af de spillere, som er i truppen den 9. august, når transfervinduet lukker, og vi kan offentliggøre næste sæsons endelige trup. Så selvfølgelig er jeg ikke glad for kun at have et par få spillere til rådighed, tilføjer han.