Manchester United-veteran rygtes væk fra Old Trafford, og mod kinesisk fodbold. Såfremt skiftet bliver en realitet, kan Manchester United se frem til et kæmpe overskud.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportskeeda skriver at José Mourinho skulle være klar til at lade Wayne Rooney skifte til kinesisk fodbold, såfremt at Manchester United-veteranen selv ønsker at foretage skiftet. Mediet skriver samtidig at flere kinesiske klubber har interesse i at hente den velkendte englænder. Dog er der ikke sat navne på de klubber, som skulle have interesse i Rooney.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

En kinesisk klub skulle stå klar med absurd mange penge. Den høje overgangssum lyder på omkring 1.222.000.000 kroner. Det vil altså sige, at hvis skiftet er en realitet, og det bliver fuldført. Så vil Wayne Rooney blive den dyrest solgte fodboldspiller nogensinde. Han vil endda overgå den nuværende holdkammerat Paul Pogba’s kæmpe prisskilt.

Hvis man regner på det, så kan Manchester United altså komme til at tjene en kæmpe pengesum på Wayne Rooney. Tilbage i sommeren 2004 hentede United Rooney til, fra Everton. Summen lød dengang på omkring 220.000.000 kroner.

Det er mange penge, men hvis rygterne om kina-skiftet holder vand, kan Manchester United se frem til et overskud på omkring 1.000.000.000 kroner. Ikke nok med at de får de mange penge, men Wayne Rooney har også haft stor del i rigtig mange Manchester United-trofæer og titler.

Læs også: Officielt: Marseille henter West Ham-stjerne hjem