Manchester Uniteds nuværende træner Jose Mourinho har ifølge det engelske medie Goal.com gode nyheder i forhold til den legendariske tidligere Manchester United-træner Sir Alex Ferguson. Den skotske manager var i The Red Devils som klubben også kaldes i hele 26 år og opnåede kultstatus blandt fans, tilskuere, spillere og eksperter.

I dag er han 76 år og for nyligt var han under kniven for at blive opereret i hjernen. Det indgreb er tilsyneladende gået godt – i hvert fald hvis man spørger portugisiske Mourinho, der blandt andet tidligere også har trænet Chelsea og Real Madrid. Årsagen til, at netop Mourinho kan udtale sig om Sir Alex Ferugsons tilstand er ikke til sige – og om de to parter har privat kontakt er også et mysterie, men en ting er sikker.

Bare rolig Sir Alex Ferguson-tilhængere. Jeres elskede Fergie har det godt og han bliver passet godt på i disse dage. Udover, at Mourinho har udtalt sig om Ferguson så har nogen af trænerens tidligere spillere, som fx Cristiano Ronaldo også udtalt sine dybeste medfølelser med familien og forsikret medierne om,  at han stadig står i stor gæld til Ferguson for, at han fik den karriere som han fik.

 (Photo by Mark Runnacles – UEFA/UEFA via Getty Images)

Mourinho siger følgende om Fergusons tilstand og nuværende status: “Hans familie vil rigtig gerne have mere privatliv og det ønske kommer jeg til at respektere og efterfølge. Vi er positive lige nu – jeg er glad og sikker på, at det hele nok skal gå efter planen.”

“Lige nu kan jeg ikke sige mere, men jeg er næsten 100 procent sikker på, at han kommer på benene igen. Det tager tid, specielt når man er i den alder, men det har vi alle sammen godt vist. Mere kan jeg desværre ikke siger,” sådan slutter Mourinho og henviser til, at journalisterne forsøger at lade være med at kontakte familien i det næste stykke tid.