Mourinho er noget af en manager. Og alle der følger bare en lille smule med vil vide, at han er en kontroversiel herre. Læs  her, hvem han regner med at blive genforenet nu, hvor transfervinduet er åbnet igen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Jose Mourinho er angiveligt opsat på at blive genforenet med den serbiske midtbanespiller Nemanja Matic i Manchester United, efter hans tidligere forsøg på at hente landsholdsspilleren i denne sæson er blevet afvist prompte.

Mourinho var virkelig ude efter den 28-årige serber i sommers, da han netop var blevet Manchester United træner. Men den transfer blev desværre blokeret af Chelseas nye manager Antonio Conte, der netop tog over efter Mourinho.

Men nu rapporteres det ifølge Manchester Evening News, at Matic er blevet tilladt at forlade Stamford Bridge denne sommer for angiveligt at blive genforenet med sin tidligere træner.

Nemanja Matic i aktion for Chelsea i en træningskamp mod WAC RZ Pellets.
Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Angiveligt en transfer Matic er opsat på at gennemføre, eftersom spilleren virkelig beundrer portugiseren.

Men han skifter også fra de netop nykårede Premier League vindere Chelsea til Manchester United, der sluttede nummer seks i ligaen i år. Men Matic forventes at føre klubben til storhed igen, og han forventes at udgøre midtbanen sammen med verdens dyreste spiller Paul Pogba, der skal agere den offensive del af midtbaneduoen.

 

Og den rolle kan Matic i den grad udfylde. Han er en spiller med massevis af Premier League erfaring på højeste niveau, og han bliver bredt betragtet som en af de bedste defensive midtbanespillere i Europa.

Men transferen er endnu ikke helt sikker. Det blev nemlig tidligere på året rygtet, at Matic ville blive tilbudt en ny kontrakt i udgangen af denne sæson, der skulle sikre serberen en plads på Stamford Bridge helt til 2019.