I følge Mourinho, så spiller David De Gea i Manchester United i næste sæson, men han får hård konkurrence om pladsen af Sergio Romero.

Jose Mourinho siger, at De Gea med 100% sikkerhed bliver på Old Trafford i næste sæson, efter Madrid har droppet interessen for det spanske-målmand.

Men samtidig har Mourinho advaret De Gea om, at han vil få hård konkurrence om pladsen af Sergio Romero, idet United-manageren også udelukkede rygtet om, at Manchester United vil have Gareth Bale fra Real Madrid. Mourinho siger nemlig, at det ville være spild af tid for United at bruge tid på at forsøge på at hente Bale til klubben, da han ikke har nogen intention om at forlade Madrid.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Mourinho indrømmede, at han havde forberedt sig på at lade De Gea forlade United denne sommer, da han ikke ville prøve at holde på en spiller imod sin egen vilje.

Real ville have De Gea, men de var eftersigende ikke i stand til at betale 600 millioner kroner for målmanden, som United forlangede. Især fordi de i øjeblikket er mere interesserede i at bringe Mbappe til klubben for lidt over en milliard kroner, da man skal bruge en ny offensivspiller, efter at både Alvaro Morata og James Rodriguez har forladt den spanske hovedstad.

“Jeg kan garantere, at han ikke forlader klubben i denne sæson, og jeg tror også, at det vil blive meget svært for ham at tage væk i fremtiden,” sagde United-manageren. “Han er en meget ærlig dreng, meget lige til.

“Han blev kontaktet af Real for lang tid siden, vi begyndte forhandlingerne, fordi jeg ikke ville stå i vejen for en spiller, der rigtig gerne ville forlade klubben til fordel for Madrid.”