Mourinho og Pogba er to kæmpe personligheder. De er i den samme klub og det kan ofte skabe lidt problemer. Læs med her for at finde ud af om de to egoer stadig er i klubben efter næste sæson. 

Jose Mourinho har nemlig indrømmet, at han stadig er usikker på Paul Pogbas fremtid i klubben. Han insisterer dog på, at Pogba endnu ikke har udtrykt et direkte ønske om at forlade klubben.

Pogba har været en del af i vælten på det seneste. Han er kommet med kommentarer om, at han ikke synes, at han kan være ærlig overfor klubben. Det har betydet, at flere medier har skrevet om et muligt exit for franskmanden i den engelske klub.

Sevilla v Manchester United - UEFA Champions League

 

Landsholdsspillerens agent Mino Raiola er kommet med reaktioner på det sociale medie Twitter. Det var en direkte respons på Paul Scholes’ kritik af Pogba.

Flere rygter går dog på, at superagenten har lovet sin franske VM vinder, at han kan få ham solgt til enten Barcelona eller Real Madrid i det kommende transfervindue.

“Jeg bliver nødt til at efterspørge ærlighed fra agenten. Både for min, men også for din skyld. Jeg ved jo ikke, hvad der er sandt. Hvis spillerens agent siger, at han vil forlade klubben, jamen så skal vi nok i gang med at finde en ny klub. Det er sådan jeg ser på det. ”

“Som manager fortæller jeg dig sandheden om Pogba. Jeg er ude i mørket og ved ikke noget som helst. Pogba har endnu ikke fortalt mig personligt, at han vil forlade klubben. Og hvis ikke han siger noget, så betyder det vel han ikke vil. Forstår I?” spurgte Mourinho i interviewet.

Han blev også spurgt om spillere som Luke Shaw, Ashley Young og Juan Matas fremtid i klubben. Der kunne den portugisiske manager heller ikke svare.