De Røde Djævles chef, Mourinho, afslører, at han gerne vil have hentet to nye spillere til klubben. 

Det bliver der dog ikke noget af. Han har kun fået lov til at hente en ny spiller mere inden transfermarkedet lukker i.

Mourinho har været frustreret under pre seasonen touren i USA. United har ikke spillet overbevisende. Senest tabte de til Liverpool.

De eneste spillere klubben har hentet har været storstjernen Fred og den portugisiske teenager Diogo Dalot. Ellers har der ikke været meget aktivitet.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Mourinho ej tilfreds

Spillere som Harry Maguire, Toby Alderweireld, Willian, Ivan Perisic er alle blevet sat i  forbindelse med et skifte til Manchester klubben.

“Jeg får kun en spiller. Jeg får ikke to , som jeg gerne vil have. Det er det samme problem hver sommer. Manageren får aldrig altid det han gerne vil have. ” fortalte Mourinho i en direkte kritik af klubbens transferpolitik og bestyrelse.

“Hvis vi henter en spiller mere inden transfervinduet lukker så er det fint. Jeg kan ikke klage. Vi har de samme spillere som i sidste sæson. De spillere vi har hentet er en back up keeper, en 19-årig spiller og så Fred. Derfor bliver holdet anderledes end sidste sæson. ”

United starter sæsonen med at møde Leicester City august den 10. Her i opstarten har det ikke set godt ud. Stjerner og fravær af spillere som Paul Pogba, Romelu Lukaku, Marcus Rashford og Jesse Lingard har bestemt ikke været optimalt for truppens præstationer. 

“Jeg er fan af, at transfervinduet lukker når Premier League starter. Det jeg ikke er fan er, at Premier League begynder allerede nu. Hvis man kigger på andre stor ligaer, såsom Spanien og Italien. Deres kampprogram begynder først lidt senere. Sådan burde Premier League også være.

“Slutrunden tager en måned og spillerne er topspændte hele den her måned. Det betyder, at de ikke får slappet af og hvilet sig forud for den kommende sæson. Hele sommeren handler jo om fodbold. Det er ikke altid godt, hvis man skal være topmotiveret i den efterfølgende sæson. ” forklarede Mourinho yderligere.

Han var virkelig i sit kritiske hjørne.