Manager for Manchester United, Jose Mourinho, har udtalt, at han under ingen omstændigheder vil sælge denne spiller sommer. Det kan ikke komme på tale. 

Den portugisiske manager slår fast, at den engelske storklub ikke vil sælge den spanske målmand David de Gea til nogen klub, der byder på ham denne sommer.

Den spanske landsholdsspiller er på det seneste konstant blevet kædet sammen med et skifte til hjemlandet Spanien, hvor klubben fra hovedstaden, Real Madrid, står klar til at tilbyde spilleren en kontrakt. 

Sky Sports skriver, at Mourinho åbenlyst har udtrykt et ønske om at beholde superstjernen i klubben. Han er nemlig  netop blevet nomineret til PFA Team of the Year, samtidig med, at han har vundet Sir Matt Busby Player of the Year Award i tre ud af de sidste fire sæsoner.

Real Madrid har dog på det seneste rettet opmærksomheden mod Chelseas keeper, Thibaut Courtois, der faktisk tidligere har spillet i La Liga, da han  ung og uerfaren stod og vogtede målet for Real Madrids bysbørn, Atletico Madrid.

De Gea er lige nu i gang med sin syvende sæson i klubben, og det ser ikke ud til at det stopper. Spanieren har tidligere udtalt, at han ikke har nogle intentioner om at stoppe i klubben eller skifte klub.

Han har siden sin ankomst gjort det yderst godt for de røde djævle, der ikke helt har levet op til alles forventninger i de seneste par sæsoner. Senest leverede han en mere end godkendt præstation i kampen mod Arsenal tidligere i denne sæson, der blev vundet med 3-1. Han var bestemt årsag til at de røde fra Manchester kunne stå med tre point mere på kontoen efter kampen.

Næste gang De Gea og Manchester United er i aktion er i morgen,h vor de netop tager i mod Arsenal igen.