AS Monaco-talentet Tiemoue Bakayoko rygtes væk fra Monaco, og mod Premier League. Manchester United og José Mourinho skulle stå klar.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Soccerisma bliver AS Monaco-talentet Tiemoue Bakayoko sat i forbindelse, med et skifte væk fra den store franske klub. Manchester United skulle stå klar, i håbet om at den velspillende unge midtbanespiller har lyst til at skifte til Premier League.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Den 22-årige midtbanespiller har spillet rigtig godt for Monaco, og han er en af deres mange talenter. Bakayoko har som deffensiv midtbanespiller lavet to mål og en assist, i løbet af hans 22 Monaco-kampe i denne sæson.

Det forventes samtidig at Tiemoue Bakayoko formentlig kommer til at kose omkring 330.000.000 kroner, ifølge det franske medie L’Equipe.

Mourinho er velkendt for at sikre sig en solid defensiv midtbane

José Mourinho har altid haft en solid defensiv midtbanespiller, alle de steder han har været. Han har haft spillere som Makelele, Essien hos Chelsea, Cambiasso hos Inter. Da han så kom til Real Madrid hentede han Diarra og Khedira til klubben, og i hans sidste periode hos Chelsea blev Matic hentet til. Nu tyder det på at Bakayoko kunne blive den spiller, som kunne blive Mourinhos foretrukne defensive midtbanespiller.