Jose Mourinho vil jagte Sir Alex Fergusons rekord, med flest trofæer vundet som træner. Mourinho mener selv han er hvor han skal være, så skal der bare resultater på bordet nu.

Af Lasse Dam Drescher

Jose Mourinho indrømmer at han ikke er nervøs over opgaven. Jose Mourinho vil jagte Sir Alex Fergusons rekord, med flest trofæer vundet. Sir Alex Ferguson nåede at vinde 13 Premier League-titler, fem FA Cup-titler og to Champions League-titler i hans tid som træner for De Røde Djævle.

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

(Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Jose Mourinho udtaler følgende til goal:

“Jeg kan ikke skjule det, jeg vil jagte Sir Alex’s rekord. Det er ikke det drømmejob, det er bare virkeligheden. Men det er et job som alle vil have, men det er ikke alle der har chancen for at få det, men det har jeg.

Jeg kender den lange historie om klubben, og jeg ved hvad fansene forventer af mig. Det gør mig ikke nervøs. Det her job, kommer helt perfekt i min karriere. Jeg er hvor jeg vil være, og jeg vil være i denne klub og jeg vil være i det her land.

Jeg er trist over at vi ikke er i Champions League. Manchester United er en Champions League-klub, og jeg vil gøre alt for at vi kommer tilbage i Champions League-turneringen.”

Læs også: Medie: Tottenham på jagt efter Juventus-spiller