Manchester United-træneren José Mourinho udtaler, at Zlatan Ibrahimovic har brug for hvile, da han ikke er et ungt stjerneskud længere.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United-angriberen Zlatan Ibrahimovic, har scoret 14 mål i den nuværende sæson. Zlatan har været med i 24 af Manchester Uniteds 26 kampe. Zlatan starter formentlig også inde, i Uniteds næste kamp mod West Bromwich.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Manchester United-træneren José Mourinho elsker Zlatan, men portugiseren indrømmer også, at Zlatan har brug for hvile. Han er trodsalt 35 år, så han er jo ikke et ungt stjerneskud, længere.

José Mourinho udtaler følgende til Dailystar:

“Det er svært for mig, at smide Zlatan på bænken. Han er så vigtig for os, specielt fordi han er angriber og scorer en størstedel af vores mål. Han er fantastisk og jeg er ærgelig over, at han har brug for hvile.

Jeg er ikke overrasket, jeg ved godt at han ikke har den samme form, som han engang har haft. Så han behøver forståeligt nok, noget hvile.

Så når jeg ser en mulighed, for at lade ham starte på bænken så gør jeg det. Sådan så han kan få noget hvile, og ikke lige pludselig går i stykker fordi han har spillet for meget.”

Læs også: Manchester City-spiller: Pep, lav lange bolde ellers overlever vi ikke