Af Anders Lang Jensen

Ifølge flere kilder i Spanien har Jose Mourinho fortalt 3 stjerner i Manchester United, at de kan skifte væk fra klubben til sommer.

Photo by Getty Images

Ander Herrera, Zlatan Ibrahimovic og spanske David De Gea har alle afholdt et møde med den portugisiske manager omkring deres fremtid på Old Trafford.

Ifølge det store spanske medie Marca har Mourinho direkte sagt til de 3 stjerner, at de alle gerne må forlade The Red Devils til sommerens transfervindue.

Zlatans slemme skade for nylig har sat gang i spekulationerne omkring et exit fra United. Med denne udtalelse fra Mourinho ligner det derfor, at den svenske superstjerne har spillet sin sidste kamp for den engelske gigant.

Photo by Getty Images

Spanske De Gea har længe været rygtet mod Santiago Bernabeu og Real Madrid. Den spanske superkeeper skifter med alt sandsynlighed nu til Real Madrid til sommer. Fremtiden blev altså smækket på plads efter mødes med den karismatiske manager i Mourinho.

Overraskende nævnes spanske Ander Herrera også som fortid på Drømmenes Teater i Manchester. Mourinho vil sælge den spanske midtbanemand og hente en anden stjerne ind i stedet på denne position, skriver Marca slutteligt.