Der er kaos og uro i og omkring Manchester United for tiden. Nu har josé Mourinho fået sin hævn over for Paul Pogba, som kom med et par nedladende kommentar efter uafgjort mod Wolves.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 02: Jose Mourinho, Manager of Manchester United speaks to Paul Pogba of Manchester United during the Premier League match between Arsenal and Manchester United at Emirates Stadium on December 2, 2017 in London, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Han har nemlig fortalt den franske landsholdsspiller, at han aldrig kommer til at iføre sig anførerbindet, så længe han spiller for José Mourinho.

Der er kommet yderligere salt på det sår, som er opstået i forholdet mellem José Mourinho og Paul Pogba. De er begge på kontrakt hos Manchester United, men når forholdet er så koldt mellem det, er det måske på tide, at en af dem søger andre udfordringer.

Mourinho: 20 procents ydeevne er ikke nok

I lørdagens kamp mod Wolverhampton var Mourinho særdeles utilfreds med sine spilleres attitude i løbet af kampen. Ved pressekonferencen efter kampen, sagde han følgende:

– Det er den grundlæggende lov i fodboldens verden. Du bliver nødt til at spille med dit maksimale potentiale og med maksimalt fokus.

– Med mindre, man spiller i så svag en liga, at 20 procents ydeevne er nok til at vinde kampene. Det er ikke tilfældet i vores sag, og det ved vi alle også godt, sagde Mourinho.

Pogba: Den største fejl ligger i vores taktik

Pogba satte på pressekonference indirekte spørgsmålstegn ved Mourinhos taktiske formåen.

– Vi er på hjemmebane, og vi burde spille meget bedre mod Wolves. Vi er her for at angribe, sagde den 25-årige franskmanden, og tilføjede.

– Når vi spiller offensivt, er det nemmere for os at vinde.

– Jeg tror de fleste hold bliver bange for os, når de ser Manchester United angribe gang på gang. Og det er måske vores største fejl.

– Måske burde vores attitude være bedre og vores spil ligeså, for vi er på Old Trafford, og vi burde egentlig bare angribe og presse højt, som vi gjorde mod Tottenham, Liverpool, Chelsea og Arsenal i sidste sæson.

Paul Pogba blev sammen med en række af Manchester Uniteds andre førsteholdsspillere sparet til aftenens kamp mod Derby County, der i skrivende stund endnu ikke er afgjort.