En tidligere Manchester United-spiller fortæller, at han synes, at Jose Mourinhos Chelsea-mandskab i 2004-05-sæsonene var langt bedre end Contes nuværende mesterskabstrup. 

Af David Paris 

Antonio Conte sikrede sig i fredags det engelske mesterskab og det skete tre runder før tid, hvilket er meget imponerende. En tidligere Manchester United-spiller er dog ikke synderligt imponeret af det nuværende Chelsea-mandskab. Han hedder Gary Neville og mener, at Jose Mourinhos London-mandskab i 2004-05-sæsonen, hvor holdet også vandt mesterskabet er bedre end det nuværende Chelsea-hold. Holdet lukkede kun 15 mål ind og rådede dengang over nogle af verdens alle bedste spillere.

Neville fortálte følgende om Chelseas hold i 2004-05-sæsonen, hvor klubben blev mestre med kun 15 indkasserede mål: “Det er nok det bedste hold jeg nogensinde har spillet imod, 15 mål gik der ind. Fantastisk. Det er en utrolig statistik.

Hvis du tænker på det hold, Petr Cech var en af de bedste i verden (og er det stadig), William Gallas var af verdens bedste forsvarere. John Terry og  RicardoCarvalho var nok to af de bedste forsvarere i Europa på det tidspunkt, Paulo Ferreira var en fantastisk back både offensivt og defensivt og Claude Makelele var den bedste holdende midtbanespiller i verden på daværende tidspunkt.”

“Frank Lampard var nok den bedste målscorer i Premier League fra midtbanen, Michael Essien en af de bedste box-to-box-spillere du kunne opleve og Arjen Robben og Didier Drogba oppe foran udgjorde en skrækslagen duo. For mig er der ingen, der slår dette hold. Det er det bedste Chelsea-hold, og det var klart Jose Mourinhos førstehold.”