Transfervinduet er i fuld gang og det betyder, at klubberne kan forstærke deres mandskaber frem mod næste sæson, i håbet om at forbedre sidste sæsons resultater. Manchester United har været i fuld gang, og man håbede dog også på at kunne tilknytte Ivan Perisic fra Inter, men sådan er det ikke gået. Læs træner Jose Mourinhos kommentarer til netop dette. 

Af David Paris

Den portugisiske mestertræner Jose Mourinho har tidligere i transfervinduet nævn 28-årige Ivan Perisic som et af Manchester-klubbens største ønsker, men indtil videre har man ikke formået at hente den kroatiske fløjspiller til Old Trafford.

Jose Mourinho har tidligere træner Inter, da han tilbage i 2010 ledte klubben til ‘The Treble’ og opnåede heltestatus i Milano. Da han blev spurgt om, hvorfor Perisic endnu ikke er kommet til den røde del af Manchester, svarede han blot, at ‘sådan er fodbold. Det skriver det engelske medie 90min.com.

Jose Mourinho slår fast, at han ønsker at Inter vinder så mange kampe som muligt, men såfremt hans eget hold, Manchester United, skulle møde den italienske Serie A-klub, ville han fortrækker at være på det vindende hold.

“Hvis jeg spillede imod Inter i morgen, ville jeg gerne vinde. De er stærke, de har et godt forsvar, gode til fastholde de dygtige spiller, og dem der kan gøre en forskel. Det er fodbold for dem. “

“Sandheden er, at siden jeg forlod klubbe, har alle Inters træneren fået de samme budskaber som jeg fik. Jeg vil have dem til at vinde trofæer til Inter, og når jeg siger Inter, mener jeg Inter som en del af mig og min personlighed.

“Han (Spalletti, Inters nye træner, red.) modtog den samme besked jeg fik, ligesom alle de andre trænere, til Gasperini, Ranieri, Mazzarri osv.  Jeg håber, at Luciano Spalletti kan give staben stabilitet og vinde noget for Inter og for mig.”