Mourinho har selv bekræftet en af de rigtig kedelige nyheder denne morgen. Manageren har nemlig afsløret, at en af klubbens største stjerner ikke kan spille i sæsonens første kamp. 

Jose Mou har selv bekræftet, at Nemanja Matic misser begyndelsen af Premier League sæsonen. Han er nemlig blevet opereret i USA forleden.

Matic spillede fulde 90 minutter i alle tre gruppekampe for Serbien under denne sommers VM i Rusland. Desværre har han endnu ikke spillet en kamp for Mourinho s drenge i pre seasonen.

Portugiseren har dermed slået fast, at den 29-årige midtbanespiller er blevet fløjet til Philadelphia for at se en læge speciliast. Han har så med det samme foreslået en operation.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

“Matic kom tilbage fra VM med en skade. Den tid han havde at hvile på på ferien var ikke nok til at løse problemet. ” slog Mourinho fast til mediet BBC Sport.

” Han er nu taget til Philadelphia for at ses med en af de førende indenfor området. Han forlod ikke klinikken, men i blev  i stedet opereret med det samme. ” fortsatte han.

Matic er nu vendt tilbage til Manchester for at forsætte sin genoptræning. Han vil dog ikke være tilbage i fuld fitness i tide til at møde Leicester City. De er nemlig de første modstandere i den kommende sæson. Sæsonen begynder den 10. august.

Mourinho ikke tilfreds

Det er noget værre noget for Mourinho, der i sidste sæson betragtede Matic som en af de bedste spillere i truppen. Han var en af nøglespillerne på holdet og spillede næsten  hver uge.

Mourinho er ikke helt tilfreds med denne opstart på sæsonen. Flere af truppens nøglespillere er lige nu på ferie efter VM stadig. Det irriterer Mourinho, der heller ikke har fået handlet de spillere han gerne ville.

Tidligere i sidste afslørede han, at han havde givet ledelsen fem navne som potentielle transfers. Ikke et af eneste af de ønsker er blevet opfyldt, hvorfor frustrationen  for Manchester manageren lige nu er meget stor.