Af Anders Lang Jensen

Manchester United er ifølge en række engelske medier stærkt interesseret i at hente en ny keeper til Old Trafford. Spanske David De Gea ligner en færdig mand for the red devils, da kongeklubben i det spanske Real Madrid ser ud til at snuppe den spanske stjernekeeper.

Photo by TF-Images/Getty Images

Afløseren er nu angiveligt fundet i form af den 23-årige keeper i den portugisiske storklub Benfica. Ederson er manden, der ifølge blandt andre Daily Star skal overtage den tunge arv i buret for Manchester-klubben til næste sæson.

Ifølge avisen holder de to parter samtaler med hinanden, og derfor synes et skifte til den engelske Premier League for Ederson tæt på. Den unge keeper har bare spillet fast for Benfica i denne sæson, og er altså ikke den mest erfarne keeper, Mourinho kan hente til Old Trafford.

Et navn som danske Kasper Schmeichel har bl.a. været inde i billedet, men med den seneste udvikling af rygter i de engelske aviser synes Ederson at være det bedste bud på en kommende keeper på drømmenes teater.

 EPA/HANNAH MCKA

Benfica-keeperen har kontrakt med klubben frem til sommeren 2023, og dermed bliver det ikke en billig fornøjelse for Mourinho at hente den 23-årige målmand. Avisen beretter, at en frikøbsklausul i Edersons kontrakt lyder på £38m svarende til ca. 335 mio. danske kroner. En pris der ikke skræmmer Uniteds pengestærke transferbudget.

Benfica-keeperen har imponeret i denne sæson med hele 24 clean sheets i 39 kampe for den portugisiske storklub.

Manchester United har altså afløseren klar, hvis David De Gea ender med at skifte regnfulde England ud med hjemlandet og hovedstaden i Madrid. Et stort skifte til selveste Real Madrid er ifølge mediet tæt på, og det samme er Uniteds handel med erstatningen altså.

Tidligere på foråret blev rivalerne fra Manchester City ellers sat i forbindelse med Ederson. Men den unge keeper skulle angiveligt have valgt side, og det som bekendt den røde del af byen Manchester.