Sunderland-træneren David Moyes, fortæller til Nothern Echo, at han ikke er tilfreds med at han ikke får nogle større pengesum, at spendere i januars transfervindue.

Af Lasse D. Drescher

Det er den tidligere Everton- og Manchester United-træner, David Moyes som sidder i trænersædet, hos The Black Cats. Moyes’s har vist at han kan få positive resultater, ud af Sunderland-mandskabet.

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

(Photo by Stu Forster/Getty Images)

David Moyes er samtidig meget utilfreds, med det budget som han har til rådighed, til janurs transfervindue.

David Moyes udtaler følgende til Nothern Echo:

“Da jeg underskrev kontrakten med Sunderland, havde jeg to mål. Jeg skulle få Sunderland til at blive i Premier League, og så skulle jeg få skabt en klub og et hold, som kan komme højere op i tabellen. De mål jeg havde, har på ingen måde ændret sig.

Det er meget frustrerende, at jeg ikke har nogle penge og handle for. Jeg får intet, jeg vidste dog godt at det var en sommer, hvor jeg skulle spare. Så det gjorde jeg, og så forventede jeg noget ekstra i januar. Men det får jeg ikke, og det er ikke noget som tilfredsstiller mig.”

Læs også: Dybala: Jeg beundrer AS Roma-legenden