Af David Paris

West Ham United mødt i weekenden selveste Manchester City og der var derfor ikke lagt op til, at London-klubben skulle hive noget som helst med fra opgøret mod Premier Leagues absolutte førerhold i øjeblikket. Og det blev da heller ikke tilfældet. Alligevel er West Ham-træner David Moyes fortrøstningsfuld og roser sine spillere. Men hvorfor det? De tabte jo kampen…

West Ham var massive underdogs i kampen og derfor gik der et kæmpe sus gennem stadion, da midtstopper Angelo Ogbonna kort tid før pausen headede udeholdet på 1-0. Scenen var sat og Manchester City-træner Pep Guardiola havde en stor opgave foran sig i pausen. Men som det suveræne tophold Manchester City, kom de blæsende ud fra omklædningen og kunne 10 minutter inde i 2.halvleg udligne og så lignede det overlevelse for Moyes’ tropper resten af kampen. Syv minutter før tid, gav David Silva hjemmeholdets fans noget at gå hjem på og selvom West Ham havde enkelte store chancer i kampen, så kunne de ikke forhindre nederlaget på 2-1 til holdet fra den blå del af Manchester.

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Moyes siger: “Vi havde de største chancer i 1.havleg og det var ren nedtur at vi ikke fik scoret mere end et mål. Adrian (West Hams målmand, red.) havde et par gode redninger, men det var langt ude fra. Jeg er virkelig glad for spillernes præstation og ser fremad. Jeg synes vi skulle have forsvaret os bedre på deres andet mål. Det er noget vi kommer til at træne i og vi kommer til at snakke situationen igennem.”

“Vi mødte et godt og effektivt Manchester City-mandskab, der lige nu er Englands bedste. Alle ved det og ingen fornægter det. De kommer ikke til at tabe mange kampe og i dag var ingen undtagelse. “

Næste gang David Moyes tropper skal i aktion, bliver næste weekend, hvor modstanderen er et andet tophold, nemlig Chelsea.