Det kom som et chok for rigtig mange, da FC Bayern München valgte at fyre deres italienske manager, Carlo Ancelotti, efter kun et år i sædet i det sydtyske. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er nogle af de klubber, der vil udnytte muligheden for at hente en af de mest succesfulde manager i moderne fodbold:

Chinese Super League

Du kan allerede lugte pengene. For andet er der faktisk ikke, der ville kunne lokke Ancelotti til den kinesiske superliga. Et perfekt sted for italieneren, der måske har brug for at komme lidt væk fra presset og alle medierne.

Selvom han ikke for meget ud af det rent fodboldfagligt, vil de store summer på bankbogen bestemt være en faktor, lokker ham til landet.

Arsenal

A dejected Arsene Wenger manager / head coach of Arsenal covers his face (Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Måske er der en lille chance for, at Arsenals bestyrelse vågner op til det 21. århundrede og vælger at forny klubben ved et lille managerskifte.

Godt nok har han ikke vundet så meget, Wenger, altså men en del erfaring har han altså. Modsat det står Ancelotti med skabet fuld af trofæer – bestemt en manager, der vil kunne bidrage med noget nyt i London klubben.

Og så bliver han endnu en italiensk manager i engelsk fodbold.

Olympic Marseille

Marseille har handlet stort ind i januar og sommer vinduet i håbet om igen at være med i CHampions League og måske også Ligue 1 titlen.

Men med to nederlag i de sidste to kampe, er det ikke godt for Rudi Garcia. Tør Marseille klubben  at tage chance, fyre Garcia og ansætte den tidligere PSG-Real Madrid og Bayern München manager?

West Ham United

West Ham? Mener vi det? Seriøst?

Slaven Bilics job i London har længe været under overvejelse, efter han ikke har leveret i denne sæson indtil videre. Det ville dog være et meget chokerende skifte, hvis de skifter den middelmådige Bilic ud med kæmpenavnet Ancelotti.

Men måske Ancelotti vil prøve at træne i Englands Premier League også?