Thomas Müller er rasende over dommerpræstationen i Champions League-kampen mod Real Madrid tidligere på ugen. Han udtrykker sin vrede med et sjovt citat, som for nogen måske er sand… 

Af David Paris 

Den tyske angriber Thomas Müller langer ud efter dommeren i kampen mod Real Madrid i Champions League-kvartfinalen i onsdags. Müller kritiserer dommeren ved navn Viktor Kassai, og hans assistenter for at til gode se Real Madrid og bevidst dømme til fordel for den spanske hovedstadsklub.

Den tyske storklub var ellers foran 2-1 og fik derfor kampen i forlænget spilletid efter, at kvartfinalens første kamp endte 2-1 til spanierne. I de ekstre 2×15-spilminutter var Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo i målhumør og han nettede to gange og så sørgede unge Marco Asensio også for at bevise sit værd som målscorer.

Har man set kampen, ved man også, at den var fyldt med masser af tvivlsomme og uforståelige dommerkendelser. F.eks., da Artuor Vidal fik sit andet gule kort for en tackling, der på de efterfølgende langsomme gengivelser så helt lovlig ud. Derudover scorede Cristiano Ronaldo også sine to mål i en angivelig offside-position. Alt sammen hændelser imod Bayern München og det er det 27-årige Müller brokker sig over.

Han siger følgende til det engelske medie Goal: ”Vi havde ikke en perfekt kamp, men vi handlede som mænd på banen, hvis du ser på hvordan spillet udviklede sig. Hvis man ser på hvordan tingene gik, er det ekstremt svært, når man spiller med 10 mod 14. 2-2-målet var den værste; den assisterende dommer havde et klar udsyn til situationen og alligevel dømmer han forkert. Det dræbte os.”

”Vi var i god form mental, efter at fik 2-1 i den egentlige kamp og stadig havde 11 spillere på banen. Men så tog dommerne vinden ud af vores sejl. Du kan ikke bare gå hjem og sige ‘ting som dette sker’ efter hvad der skete den aften. Katastrofe. Arturo Vidal kunne måske være blevet udvist før sit egentlige røde kort, men bestemt ikke i den situation, hvor han fik sit andet gule.”