Den franske landsholdspiller Nabil Fekir var uhyre tæt på et skifte til Liverpool i sommers, men transferen gik i vasken selvom alle detaljerne var på plads. Og nu udtaler hovedpersonen sig om en af de største skuffelser i hele hans karriere.

Nabil Fekir, der vandt VM-slutrunden i Rusland i sommer med Frankrig efter en 4-2-sejr over Kroatien, spiller i Lyon i skrivende stund i den franske Ligue 1. Og der kommer han til at spille indtil transfervinduet igen åbner. I hvert fald, hvis han ønsker at skifte til en engelske Premier League-klub. Planen hen over sommeren var nemlig at skifte den blå Lyon-trøje ud med en rød Liverpool-trøje og en hjemmebane på legendariske Anfiel Road.

Og drømmen var tæt på at blive virkelighed. Men så gik det hele i vasken og Nabil Fekir blev skuffet. Den 25-årige offensive midtbanespiller, der også kan spille på kanten, udtaler følgende om sagen:

“Det er sandt, at det er en fed følelse at være verdensmester. Men det betyder ikke, at man skal stoppe med arbejde hårdt. Vi går en stor sæson i møde med Lyon. Vi skal forbedre os godt. Og så kan vi godt blande os i toppen. Det er jeg sikker på.”

Hvad årsagen til at skiftet ikke blev en realitet er ikke 100 procent kendt for offentligheden. Men flere medier skriver, at træner Jurgen Klopp i Liverpool ombestemte sig. Han skulle nemlig mene, at der allerede er nok midtbanespillere i klubben. Man hentede nemlig Nabyl Keita og Fabinho. Og også Xherdan Shaqiri, der også kan spille på den offensive del af midtbanen.

Hovedpersonen udtaler sig

Fekir siger: “Ja skiftet gik i vasken og det er en skuffelse. Det er dog ting der sker. Vi er nødt til at komme videre. Mest mig. Jeg skal oven på igen. Der er flere ting, der er skyld i det. Og Liverpool ved godt hvorfor. Og de er de eneste, der ved det.”