Leipzig overraskede hele fodboldeuropa, da de i sommers blev nummer to i Tysklands bedste række i deres første sæson nogensinde i Bundesligaen. En yderst imponerende præstation, der ikke kunne være opnået uden yderst kompetente spillere. 

AF KRISTIAN PARIS

Som overskriften siger… her er nogle af de spillere, der kan overtage Naby Keitas plads i Leipzig, hvis altså uheldet er ude og han forlade truppen.

Viktor Fischer – FSV Mainz 05

AFC Ajax v Molde FK - UEFA Europa League

Den danske landsholdsspiller Viktor Fischer kom til verdens bedste liga Premier League sidste sommer, da han blev købt af Middlesbrough for Ajax for 45 millioner. Kantspilleren spillede bare 16 kampe for klubben hele sidste sæson – ellers en af de mest lovende danske talenter i nyere tid.

Nu ser han ud til at forlade klubben bare et år efter han kom til, og der er næppe nogen i Premier League der vil hente ham. Tyskland er mere fornuftige.

Karim Rekik – Hertha BSC

FBL-FRA-LIGUE1-MARSEILLE-CAEN

Engelsk og hollandsk mester er 22-årige Rekik, der skiftede Marseille sidste sommer.

Den hollandske landsholdsspiller tilbragte før fire sæsoner i Manchester City og dermed har han masser af erfaring i større klubber. Nu er han i Berlin i Bundesligaen, og vil meget gerne se ham i en endnu større klub igen. Selvom han nu gør det meget godt sammen med Niklas Stark  i midterforsvaret.

Corentin Tolisso – Bayern Munich

FC Bayern Muenchen Audi Summer Tour - Day 1

En af de største transfer denne sommer er handlen mellem Lyon og Bayern München, der sendte Tolisso til Tyskland for omkring 350 millioner danske kroner.

Ankomsten af ham har sendt Renato Sanchez væk indtil videre, men der er alligevel kamp på midtbanen for Tolisso. Både Arturo Vidal og James Rodriguez vil kæmpe med alt, hvad de har for at spille i stedet for franskmanden.