Real Madrid skal møde Atletico Madrid i finalen af Europas mest elitære fodboldturnering, Champions League den 28. maj.

Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Den spanske forsvarsspiller, Nacho, vil gøre alt for at lukke munden på sine ærkerivaler, FC Barcelona.

Real Madrid-forsvarsspilleren Nacho har sagt, at den bedste måde på at tie FC Barcelona og i særdeleshed forsvarsspilleren Gerard Pique, er ved, at vine Champions League-finalen i næste uge.

Pique, hvis mandskab, Barca, i øjeblikket er i gang med at forberede sig til Copa del Rey-finalen mod Sevilla på søndag, har fortsat sin ordkrig mod Real Madrid ved at udtale sig om, at den spanske hovedstadsklub er mere fokuseret på at filme og lave skuespil, end at vinde titler.

Udtalelserne har fundet sted efter, at catalanerne sluttede foran madrilenerne i La Liga.

Men Nacho afviser at blive en del af ordkrigen mellem de to mastodonter ved at pointere, at Barcelona vil se deres bitre rivaler løfte Champions League-trofæet i Milano den 28. maj.

Nacho udtaler til goal.com:

“Pique elsker at snakke. Han elsker, når han kan høre sin egen stemme. Det ved vi alle. Han taler altid om, hvor meget han elsker rivaliseringen mellem Madrid og Barca, og vil altid forsøge at få ram på os.

Men jeg vil ikke involveres i alt det der. Jeg ved ikke hvorfor han bliver ved med at snakke om titler, når det er os, der den 28. maj står i finalen i Europas vigtigste turnering.

Vi har fokus på den finale, og den bedste måde at lukke munden på ham, er, at vinde finalen.”

Læs også: Transfer-mysterie: Hvor ender Romelu Lukaku?