Roma-spilleren, Radja Nainggolan har afsløret sine fire favoritspillere. Den belgiske midtbanespiller afslører, at hans fire favoritter er: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar og Eden Hazard.

NAPLES, ITALY – DECEMBER 13: Radja Nainggolan of Roma during the Serie A match betweeen SSC Napoli and AS Roma at Stadio San Paolo on December 13, 2015 in Naples, Italy. (Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Messi har været i forrygende form for Barcelona i denne sæson, hvor det er blevet til 41 mål i 40 kampe i alle turneringer, mens Ronaldo har scoret 26 gange i 35 optrædener for den spanske hovedstadsklub.

Neymar har været imponerende for Barcelona på det seneste, mens Hazard har spillet en afgørende rolle i Chelseas kamp om Premier League-titlen.

Ifølge Football Italia sagde Nainggolan således: “Mine fire favoritspillere, overordnet set, er Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar og Hazard.”

Det kommer ikke bag på nogen, at Messi ligger iblandt Nainggolans favoritspillere, for argentineren er bare en af de bedste fodboldspillere i verden.

Ronaldo har præsteret på et konstant højt niveau for Real Madrid, hvor portugiseren har vundet en række trofæer, herunder Ballon d’Or for 2016.

Selvom Neymar ikke har været så betydelig foran mål i denne sæson, er brasilianeren stadig med til at gøre livet svært for modstanderne med hans gode teknik.

Chelsea-stjernen Eden Hazard, som også er Nainggolans landsholdskammerat for Belgien, oplevede en svær tid i sidste sæson, men har mindet os alle om hans sande kvalitet i denne sæson.