Nani mener at Manchester United har problemer med at få erstattet Sir Alex Ferguson.

Portugeseren blev hentet til United af Sir Alex Ferguson i 2007, og har optrådt 230 gange over otte år hos United. Nani spiller på nuværende tidspunkt hos tyrkiske Fenerbahce, og Nani mener at han skylder Ferguson en masse.

Alex Ferguson er en velkendt og elsket mand på Old Trafford

Alex Ferguson er en velkendt og elsket mand på Old Trafford

“Jeg mener ikke at der er nogen træner som nogensinde kan blive sammenlignet med Alex Ferguson” Fortæller Nani til tyrkisk tv.

“Vi kender hinanden godt, vi har arbejdet sammen i mange år, dog er et år nok til at finde ud af hvor god en person og træner Ferguson er. Du kan ikke snakke om Manchester United uden at Ferguson bliver nævnt, han er et kæmpe ikon for klubben. Da jeg spillede i United kunne jeg se at Ferguson var alt i klubben, nogen gange klarede holdet sig ikke så godt, men med et enkelt ord kunne han ændre hele indstillingen og få vendt resultatet” Uddyber Nani

Efter Fergusons stoppede som træner, har Nani ikke fået meget spilletid på Old Trafford. Nani fik kun 11 kampe i sæsonen 2013-2014, det var i samme sæson hvor David Moyes kom ved roret, og Nani mener at Fergusons forhold til Moyes havde en dårlig effekt på holdet.

David Moyes var ikke en succes i United

David Moyes var ikke en succes i United

“Moyes tog ansvaret, og kom til United i de hårde tider. Han kom efter Ferguson, manden som havde vundet 26 titler på 25 år, og det store ansvar kom så på Davids skuldre. Grunden til det gik så galt var fordi at Moyes tænkte på at han skulle træde i Fergusons fodspor. Vi havde et system som man havde arbejdet nogle år på under Ferguson, det ændrede Moyes så på da han kom til klubben. Moyes havde en anden tilgang til spillet, vi forsøgte at vende os til hans spillestil men det blev aldrig godt” Uddyber Nani