Napolis chef Aurelio De Laurentiis slår fast, at han fik tilbudt at hente Ronaldo. Real Madrid tilbød ham til klubben, men han sagde nej…læs hvorfor lige her. 

I et interview med et italiensk medie Calcio Mercato, afslører de Laurentiis, at italienerne havde muligheden for at hente verdensstjernen Cristiano Ronaldo. Han sagde nej og i stedet skiftede portugiseren til Juventus også fra Serie A.

“Mendes, hans advokat, ringede til mig. Vi lavede et tilbud i fællesskab og Ronaldo ville have mere i løn hos os end han får nu i Juventus. I hvert fald hvad vi ved fra italienske kilder og medier.

. (Photo by Oliver Hardt/Bongarts/Getty Images)

Havde ikke pengene

” Juventus købte ham for 800 millioner kroner. Det er langt over det beløb som vi selv var villige til at investere i en enkelt transfer. Så kan det godt være transferen hedder Cristiano Ronaldo, men alligevel. ”

Ronaldo kom til Juventus i sidste weekend. Meget overraskende. Han kom til Torino for omkring 800 millioner kroner. Inden havde han tilbragte hele ni – meget succesfulde – sæsoner i den spanske hovedstad, Madrid. Den tidligere Man Utd angriber og kant var ellers længe rygtet sammen med et skifte tilbage til Old Trafford. Han skifte til Serie A betyder nu formentlig, at han ikke kommer til at spille for De Røde Djævle igen.

Napoli formåede ikke at hente den femdobbelt Ballon d’Or vinder. Dog er klubben stadig positive i jagten på mesterskab. Et mesterskab, der har siddet klæbet til Juventus klubben de sidste syv sæsoner.

 Måske er den kommende sæson, året, hvor Juventus får sig en udfordrer i form af Napoli. Klubben har netop hentet den tidligere Real Madrid træner Carlo Ancelotti til klubben i håbet om netop det.

Napoli har dog netop mistet en af deres stjerner. Premier League klubben Chelsea har nemlig skrevet under med midtbanespilleren Jorginho for omkring 600 millioner kroner. Han er kendt for sin evne til meget præcise pasninger og for bare at styre midtbanen. Og det er altså uanset hvilket hold og hvilken midt bane han står over for.