Bænket i EM-åbner – eftertragtet i Italien og England. Polsk midtbanespiller kan havne på Anfield.

Medmindre man følger Udinese og Empoli tæt, så kender man givetvis ikke navnet Piotr Zielinski. Den 22-årige midtbanespiller har svært ved at slå Sevilla-profilen Krychowiak af på det polske landshold, men historien er en anden i Serie A. Her er Zielinski stjernespiller på leje i Empoli, som han netop har været med til at spille en 10. plads hjem.

EMPOLI, ITALY - JANUARY 23: Piotr Zielinski of Empoli FC celebrates after scoring a goal during the Serie A match between Empoli FC and AC Milan at Stadio Carlo Castellani on January 23, 2016 in Empoli, Italy. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

(Photo by Getty Images)

Det har større klubber fået øje på. Ifølge The Guardian har Klopp og co. smidt et bud på 90 millioner kroner til Udinese, som ejer polakken – Napoli har smidt 80 mio. Og rygterne er ikke kun løse avisrygter. Således har Napoli, som længe har været favorit til Zielinskis underskrift, udtalt via præsidenten Aurelio de Laurentiis til Corriere dello Sport:

Jeg har forhandlet om Zielinski med Udineses ejere, og vi har detaljerne på plads. Men det ser nu ud til, at spilleren gør alt, hvad han kan for at forhindre det her skifte og tage til Anfield i stedet.

Liverpool-manager Klopp skulle angiveligt have talt i telefon med Zielinski og lovet ham en vigtig rolle at spille på Merseyside i næste sæson. Napoli må dog også lokke en del for den arbejdsomme midtbanespiller. Det var netop under den nuværende Napoli-træner Maurizio Sarri, at Zielinski første gang sprudlede i Empoli.

Liverpool har allerede hentet Joel Matip, Marko Grujic og keeper Loris Karius i dette transfervindue.