Napoli har i gang af noget af en fantom sæson i denne sæson. Efter 13 runder i den bedste italienske række, fører holdet Serie A med to point ned til de nærmeste forfølgere fra Inter. Desuden er de ubesejret. 

AF KRISTIAN PARIS

I sådan en tid er der altid et par stykker, der står frem på et hold. Og i denne omgang er det Napolis stjerne angriber Lorenzo Insigne, der er en af hovedårsagerne til, at klubben ligger hvor de ligger i øjeblikket.

Den 26-årige spiller har scoret seks mål og lavet fire assists i hans 17 kampe indtil videre i denne sæson i alle turneringer. Han bliver derudover betragtet som en af de spillere, der har mest indflydelse i Italien.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Nu står italienerens øverste chef så frem, Napolis præsident, og udtaler sig om den formstærke offensivprofil.

Sarri har sammenlignet Insigne med nogle af de bedste spillere i Europa – det har dog meget overrraskende ikke noget at gøre med de evner han besidder som fodboldspiller, men mere den værdi han har for sit hold – Sarri mener han er uerstattelig.

– Jeg tror, at alle klubber bliver nødt til at have en spiller som Insigne, der altid spiller, har præsidenten fortalt til Premium Sport, der bringer interviewet via Calcio Mercato.

– Det bliver praktiseret i Barcelona, hvor vi ser Messi uge efter uge. Det sker i Real Madrid med Cristiano Ronaldo og i Manchester City, der har De Bruyne. Det samme gør sig gældende her i Napoli, vi har Insigne.

Napoli møder næste gang Shakhar Donetsk, i morgen tirsdag .Her bliver de nødt til at vinde for at have muligheden for at kvalificere sig til Champions LEague efter jul; knockout fasen. Sarri insisterer dog på, at der ikke er noget pres på spillerne og træneren forud for kampen, siger han.