Den 26-årige Napoli-forsvarsspiller Faouzi Ghoulam rygtes igen væk fra den italienske storklub. Det sker på trods af ny kontraktforlængelse for den 26-årige Napoli-venstreback.

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Napoli-forsvarsspiller Faouzi Ghoulam rygtes væk fra den italienske storklub. Der er stor interesse i venstrebacken fra Bayern München og Chelsea, skriver det italienske medie Calciomercato.

(Photo by Maurizio Lagana/Getty Images)

Ghoulam har været yderst velspillende i den forgangne sæson, og nu har venstrebacken underskrevet en kontraktforlængelse med den italienske storklub. Ghoulams kontrakt var gældende indtil 2019, men den nye vil være gældende frem til 2022.

Napoli har samtidig fået arrangeret at der er en frikøbsklausul inkluderet, i Napoli-backens kontrakt. Frikøbsklausulen ligger ifølge det italienske medie på omkring 245.000.000 kroner.

Der er ifølge det italienske medie endnu et kriterie, som man skal bemærke. Napoli har fået sørget for, at det så kun er klubber uden for italiensk fodbold, som kan skrive under med Faouzi Ghoulam.

De to europæiske klubber kan købe Napoli-backen

Så derfor må klubberne som viser interesse, i Napoli-forsvarsspilleren udløse frikøbsklausulen og være en klub udenfor Italien. Men de to kriterier kan Bayern München og Chelsea begge to fuldføre, ifølge Calciomercato.

Læs også: Tysker vil sælge specielle genstande til velgørenhed