Napoli har i årenes løb udvikling og opforstret nogle af de helt tunge drenge i fodboldens historie… hvem husker ikke Maradona og Cannavaro? 

AF KRISTIAN PARIS 

Nu er turen så måske igen komme til at Napoli vil blive nødt til at sende en af deres guldfugle i den store vide verden. Klubben er endnu ikke nået til det punkt, hvor de er store og eftertragtede nok til, at de store profiler vælger at blive i klubben.

Nej, i stedet vil de til udlandet og vinde titler – ikke fordi man ikke vinder titler i Napoli; det er bare ikke de helt store.
Og hvis man går og gør sig forhåbninger om at blive rigtig god, ja så skal man til England, Tyskland eller Spanien… i øjeblikket er det bare sådan, at Italien er en tand bagud resten af Europas store ligaer.

Den Napoli spiller, der er i øjeblikket er rigtig varm i den italienske presse er Piotr Zielinski, der udgør en del af Napolis meget stærke midtbane. Zielinski er polak og kom til klubben i sommers, men ser allerede ud til at være på vej væk.

 

Faktisk allerede i sommers var den polske landsholdspiller sat i forbindelse med et skifte til Premier League, eftersom Liverpool meldte deres interesse. Mere blev det dog aldrig til.

Nu meldes der dog om, at selveste Man Utd er ude efter den unge midtbanespiller, der fylder 23 år om to måneders tid.

For den unge komet er i det i denne sæson i alle turneringer blevet til seks mål og fire assist, hvilket i den grad er acceptabelt taget hans position på banen i betragtning.

Napoli er i øjeblikket nummer tre i ligaen, kun Roma og Juventus ser pt bedre ud. Juventus er stukket af, og derfor gælder det for Napoli om  at få den bedst mulige slutplacering.