Sæsonen er slut og det er for alvor nu, at klubberne begynder at kigge fremad på den nye sæson. Det involverer spillerkøb, salg, kontraktforlængelse og kontraktopsigelse.
Det næstsidste har Serie A klubben Napoli gjort brug af og forlænget med en af deres helt store stjerner. 

AF KRISTIAN PARIS

Napoli har her til eftermiddag, lørdag, annonceret, at har de har fornyet kontrakten med en af deres store offensivstjerner. Angiveligt en kontrakt, der først udløber om tre år, altså i sommeren 2020.

Forlængelsen kommer oven i flere og flere italienske medier, der kæder Napolis stjerne sammen med et skifte væk fra den italienske havneby.

Men Dries Mertens har ikke i sinde at forlade klubben. Han har nemlig været en af Napolis største stjerner i den netop overståede sæson, og han har virkelig formået at løfte sit spil til et andet niveau efter klubbens hidtil største stjerne Gonzalo Higuain valgte at skifte Napoli ud med Serie A konkurrenterne Juventus, der nu er i Champions League finalen.

Det har medført, at kantspilleren, der nu er angriber, har nettet imponerende 27 gange for Napoli i ligaen i denne sæson.

(Photo by VI Images via Getty Images)

 Kontraktfornyelsen blev offentliggjort via klubbens egne Twitter konto:

​​”Official: Dries Mertens renews his contract until 2020 #ForzaNapoliSempre”

Belgieren er som sagt den seneste tid blevet kædet sammen med skifte væk fra Italien på grund af hans gode form. Blandt andet har de engelske giganter Manchester United meldt sin interesse i kantspilleren, hvis altså ikke det lykkedes dem at hente Antoine Griezmann fra Atletico Madrid.

Men en kontraktfornyelse maner altså de her rygter til jorden, og det er der nok nogle Napoli-suppoertere, der er mere end tilfredse med.